Нові посібники про батьківські контролі та онлайн-ігри

     


 Іноді найпростіше рішення - дати дитині гаджет. Тоді батьки можуть займатися своїми справами або перепочити. Фахівці відзначають, що дітям до трьох років батьки мають максимально обмежити час, який ті проводять з гаджетами. У цьому віці у малюка ще немає потреби у спілкуванні через інтернет. Про рекомендації для більш дорослих вікових категорій читайте у посібнику.

Важливо не давати дитині власний гаджет та не дозволяти переглядати контент соціальних мереж. Для системи – це гаджет повнолітньої людини, отже, дитина буде бачити контент для дорослих. 

У посібнику “Батьківські контролі для захисту дитини від онлайн-ризиків” представлені рекомендації з налаштування першого смартфона дитини та розглянуто операційні системи IOS та Windows, браузери Safari та Google Chrome, і налаштування безпеки на відеоплатформах та ігрових консолях.

Інтернет – це окремий всесвіт. Не тільки діти, а й дорослі проводять там більше часу, ніж цього хотілось би. У посібнику ми підіймаємо тему індустрії онлайн-ігор та розглядаємо основні моменти, на які варто звернути увагу батькам, перш ніж надавати дітям доступ до ігор.

Крім того, ми розкриваємо основний термін: онлайн-ігри – вид відеоігор, у які можна грати через інтернет, взаємодіючи з іншими гравцями з різних частин світу в режимі реального часу. Головною відмінністю онлайн-ігор є можливість грати в режимі онлайн, спілкуватися з іншими гравцями, які можуть знаходитись у будь-якій точці світу та бути різного віку, статі тощо.

Щоб дізнатись більше – завантажуйте посібник “Онлайн-ігри”, і ми спробуємо разом розібратись, у що грають діти та про що треба домовитись з дитиною перед тим, як дати їй доступ до нової гри.

З повагою, команда громадської організації #stop_sexтинг

Коментарі